Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku letošního roku se Jaromír Nosek (46)stal poprvé otcem. Malý Nick přišel na svět jen krátce poté, co vyšlo najevo, že se herec se svou těhotnou přítelkyní rozešel. Dramatický rozchod páru měl proběhnout už pár měsíců před tím.

Ke své nové životní roli se herec nejdříve vůbec nevyjadřoval. Až nyní. Nosek se poprvé pochlubil svým roztomilým synem. „Nick,“ napsal jednoduše k fotce, na které drží v náručí své miminko.

Snímkem s chlapečkem, ze kterého je herec viditelně nadšený, okamžitě dojal své fanoušky. „Jeeee, to je krása,“ napsala mu kolegyně Lenka Krobotová. „Je to láska, viďte,“ připsala jedna z fanynek. „Zhmotněné štěstí,“ dodala další z hercových fanynek.

S partnerkou Zuzanou žil Jaromír Nosek několik let. Rozešli se však v době, kdy Zuzana čekala miminko, které si oba předtím přáli. Po příchodu chlapečka na svět se pár dohodl a Jaromír je nyní hrdý otec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám