Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jaromír Nosek (46) se nedávno stal otcem. S partnerkou Zuzanou se ale rozešli v době, kdy čekala miminko, které si předtím oba moc přáli.

„Intenzivně pracujeme na miminku, ale zatím se to nějak nevyvinulo,“ řekl Nosek Super.cz ještě v době, kdy mu to se Zuzanou klapalo. Loni v červnu se ale rozešli. Oblíbený herec nyní prozradil, že za rozchodem nestál nikdo třetí. A své expartnerce s výchovou syna pomáhá.

„Jednoduše jsme si přestali rozumět a je poměrně nešťastné, že jsme se rozešli zrovna v době, kdy byla Zuzana těhotná. Dlouhou dobu se nám ale nedařilo počít dítě,“ řekl Expresu Nosek s tím, že si s bývalou přítelkyní všechno vyřešili a dospěli k bodu, že není dobré zůstávat ve vztahu, který nefunguje. Nosek Zuzaně pomohl zařídit byt nedaleko svého bydliště, na výchově miminka se prý společně dohodnou.

„Žádný soud kvůli dítěti ale určitě nehrozí, vše je v rámci vzájemné dohody,“ zdůraznil. On i Zuzana prý zatím žádné nové partnery nemají, ženy, se kterými byl Nosek spojován, jsou podle Noska jen kamarádky, s nimiž ho pojí pracovní vztahy. „Nikoho nemám, jsem sám a upřímně ani nemám teď myšlenky na to, že bych šel s někým do vztahu,“ dodal Nosek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám