Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fin Mikko Rautiainen (43) předvedl v show Česko Slovensko má talent vskutku neobvyklé vystoupení. Prostřednictvím svého nosu hraje na růžovou flétnu světové hity. Před porotou takto zahrál například ústřední píseň z velkofilmu Titanik nebo hit Beyoncé.

Mikko se přiznal, že zbožňuje moderátora Davida Grásnkého (32), kterého už deset let chce osobně poznat. Nyní se mu to konečně podařilo. Pokud by mu prý svým vystoupením zlomil srdce, chtěl by od něj polibek. Toho se ale nedočkal.

Muž s růžovou flétnou se také snaží o světový rekord v počtu účastí v talentových soutěžích různých zemí světa. Za Finsko se navíc snažil neúspěšně probojovat do Eurovize.

Jak podotkl Jakub Prachař, Mikko mu svou vizáží připomíná Eltona Johna. A nebyl daleko od pravdy...Neotřelá hra na růžovou flétnu ale nejvíc zaujala Jaro Slávika (49), jenž jen nechápavě zíral. Na ukázku z nedělního vystoupení se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám