Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní jaro je na televizním poli hotovou pohromou. Zůstaneme-li u zemědělské terminologie, takovou neúrodu největší hráči na trhu nepamatují. Přitom vyseli zbrusu nové odrůdy Vytoč mého agentaTo se vysvětlí, soudruzi! a nic z toho! Vzešla jenom Iveta!

I přes zajímavý nápad, hvězdné obsazení i líbivé exteriéry se novinka České televize neujala. Seriál To se vysvětlí, soudruzi si v neděli večer z pomyslného koláče sledovanosti ukrojil skromný kousek v podobě 439 tisíc diváků. A to je dost málo! Smysl pro tumor měl stabilní sledovanost kolem 1,3 milionu, což je diametrální rozdíl.

Ještě o něco hůř je na tom novinka FTV Prima. Ani celá plejáda zvučných jmen, povedený scénář a humor, který je přítomen ve více než homeopatickém množství, nepomohl k tomu, aby si nový projekt vybralo víc než 247 tisíc diváků. Těžko říct, kde se stala chyba.

Česká televize i Prima si nyní mohou lámat hlavu nad tím, proč jejich novinky trumfly reprízované díly Kriminálky Anděl, které zaujaly přes půl milionu diváků.

Slavit tak mohou jen na Nově. Minisérii Iveta si nenechalo ujít 915 tisíc lidí u obrazovek. To je docela slušné číslo na to, že už tento projekt nějaký ten pátek dlí na platformě Voyo.

Reklama

Další články

Načítám