Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Držitelka korunky krásy a lékárnice Jana Doleželová (42) prochází velmi těžkým obdobím. Ve velmi krátké době přišla modelka o oba rodiče. Jelikož stále drží smutek v posledních šesti týdnech chodila pouze v černé, na žádost dcerky Veroniky začala tmavé oblečení pomalu odkládat.

My jsme Janu potkali na módní přehlídce návrhářky Jiřiny Tauchmanové. Na přehlídkových molech se farmaceutka už takřka neobjevuje, jednalo se tak o jednu z mála akcí v roce, kde byla opět za modelku. O smutném období, které prožívá, se rozpovídala.

„Tatínek odešel na konci listopadu a o maminku jsme se pak s bratrem několik měsíců doma v Uničově střídavě starali, protože už nebyla soběstačná. Je to tak, že se vyrovnávám se ztrátou obou rodičů, je to hodně náročná situace, ale mám malou dceru, která mi dělá radost, a tam se snažím upínat svoji pozornost,“ svěřila se Super.cz Jana s tím, že se doma vše zhoršilo po smrti tatínka.

„Maminka vážně onemocněla po odchodu tatínka. Byli spolu 55 let a měli opravdu blízký vztah,“ prozradila Jana, která dosud chodila ve smutečním. „Šest týdnů po odchodu maminky jsem nosila černou barvu, Verunka na to zareagovala, pomalu jsem přešla do barev,“ prozradila Jana, které malá dcera dělá radost.

Chodí do první třídy a je šikovná nejen sportovně. „Dodává mi šťávu do života a radost, je to parťák. Hraje na klavír a krásně zpívá, jezdíme na soutěže, zároveň i sportuje, má ale i talent na umění, tak uvidíme, jakým směrem se vydá,“ dodala Jana.

Reklama

Další články

Načítám