Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jubileum čeká už zanedlouho našeho historicky nejúspěšnějšího střelce české fotbalové reprezentace Jana Kollera. Už loni si k padesátinám nadělil film Jan Koller – Příběh obyčejného kluka a po rozvodu s manželkou Hedvikou spokojeně žije s novou partnerkou Zuzanou Petzold.

"Padesátka mi sice už skoro klepe na dveře, ale musím říct, že zdravotně se cítím stále dobře, nic mě nebolí. Snažím se stále sportovat a být aktivní a doufám, že to bude i nadále tak," shrnul pro Super.cz svoji kondici Koller. Spokojený je i v soukromém životě. "S přítelkyní se nám žije dobře, spokojeně, jsme na sebe zároveň napojení, podporujeme se. Vše je v naprostém pořádku," ujistil legendární Dino, který chystá velkolepou oslavu pro veřejnost včetně svých fanoušků.

Oslava životního jubilea v podobě programu Noci s legendou se chystá 31. března v pražské Lucerně. "Je to pro mě něco speciálního, protože je to poprvé, co takhle budu oslavovat své narozeniny. Pro mě je to nové, budu nervózní, ale moc se těším, hlavně na ty hosty, kteří se připravuj, a kteří budou pro mě překvapení," řekl ke své oslavě Jan Koller. Večer bude doplněn o interaktivní ukázky z Honzova života. Nebudou chybět ani vystavené Honzovy dresy, které vás provedou celou kariérou Honzy Kollera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám