Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Slovensku už točí pomalu víc než v Česku. Po komedii Buď chlap, která se na slovenských horách odehrává, se nyní v kinech promítá další film – Jedeme na teambulding. „Už jsem si myslel, že mě mají na Slovensku radši,“ mínil Jakub Prachař (40).

Svoji roli v tom hraje bezpochyby i to, že Jakub spolumoderuje koprodukční show Česko Slovensko má talent. „Asi ten přiblblý humor na Slovensku nikdo tak kvalitně jako já nedělá, tak mě mají rádi,“ dodal Prachař, který to v koprodukčním snímku plném nekorektního humoru dotáhl i na hlavní roli. „Všichni jsme se na tom s láskou vyřádili,“ shrnul.

„Pokud jde o nekorektní humor, sám mám posunutou hranici hodně daleko,“ krčil rameny Jakub.

Ve snímku se objeví i typické národnostní spory mezi Slováky a Maďary. „Upřímně, Slováci si myslí, že všechny ty hrady a zámky, co tam mají, si postavili sami. Ale byli to pravděpodobně spíš ti Hunové. Ale to je odvěký spor, který se tam povleče, dokud se nerozvodní Dunaj a nespláchne všechny ty země; a bude pokoj,“ nepotěší zřejmě výrokem své slovenské fanoušky herec. „Já myslím, že mí Slováci mi rozumějí. Stejně tak Maďaři,“ je si jistý Prachař.

Související témata:
Maďaři
Slováci

Reklama

Další články

Načítám