Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40)Sara Sandeva (26) se společně objevili po delší době ve společnosti. A to při příležitosti slavnostní premiéry filmu Jedeme na teambuilding, ve kterém Prachař ztvárňuje hlavní roli, ambiciózního firemního zaměstnance Aleše.

Krásná herečka tak byla doprovodem a bylo znát, že se pár výborně baví. Nejenže se celý film smáli, ale také si vyměňovali zamilované pohledy. Saře to navíc velmi slušelo v elegantních černých šatech, které doplnila jemným, ale precizním líčením.

Sara a Jakub se divákům brzy představí v pokračování seriálu Dvojka na zabití, kde hrají naprosté protiklady. Jak ale Prachař přiznal, tak se mu s jeho láskou i na place spolupracuje na jedničku. „Se Sarou už jsme točili pohádku, kde jsme se letmo potkali, a myslím, že spolupráce je výborná. Je dobrá herečka a je chytrá, což je základ,“ řekl nedávno v rámci seriálu.

Co se týče herečky, tak ji brzy čeká pracovní odlet do Londýna. A s rolí také přijde velká změna její vizáže. „Po Novém roce jdu nakrátko a na blond. Odlétám natáčet do Londýna a je to potřeba pro moji roli. Tak si užívám poslední měsíce s dlouhými vlasy,“ prozradila před časem Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám