Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že počasí nemusí vždycky vyjít, se přesvědčily modelky na módní show návrhářky Beaty Rajské. Během přehlídky byl prudký liják, a krásky přesto na červený koberec musely vyrazit.

"Chodilo se mi samozřejmě blbě. Nejhorší byl přechod schody, mokrý koberec a mokrá dlažba. Nikdo z nás nespadl, dobře to dopadlo. Svalila jsem se až v zákulisí, ale zachytila jsem se o dveře, kotník to přežil," řekla se smíchem Super.cz Zimová. Nalíčení naštěstí vydrželo a Tereza vypadala nádherně.

Modelka je už půl roku zasnoubená s přítelem Jardou Haštavou. Na svatbu to ale prý zatím nevypadá. Má plné ruce práce s obchodem s oblečením a bižuterií, který pojmenovala po své přezdívce.

"Právě kvůli tomu na svatbu a děti nemám vůbec čas. Od té doby, co jsem zasnoubená a vím, že mě někdo chce, tak ani svatbu nepotřebuju. Rezervace stačí. Haštava vůbec není svatební typ, ze zásnub už byli všichni dojatí," dodala modelka, které nikdo neřekne jinak než Réza.

Související témata:

Další články

Načítám