Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Korolová (35) alias dabérka Lízy Simpsonové už je skoro sedm let vdanou paní. S manželem Jiřím mají také malou dceru Amélii. Nyní si mohli užít večer jako už dlouho ne.

Po pěti letech totiž manželé vyrazili na rande jako kdysi, když se poznávali, nebyli ještě rodiči a Ivana neměla tolik pracovních závazků. Romantický večer ale provázely nejrůznější patálie. „Vzali jsme se s manželem za ruce, oblékli jsme se a šli jsme na premču do Divadla Lucie Bílé, na moje kolegy Danu Morávkovou (52)Honzu Čenského (62). Bylo to super, ale já jsem si koupila nové boty, mysleli jsme si, že se pak budeme procházet po Praze. U prvního kanálu jsem se ale zadrhla, podpatek mi zůstal mezi kanálem a dlažební kostkou. Musela jsem se celá zout a vyrvat tu botu a zůstala mi bez podpatku,“ smála se Ivanka během rozhovoru pro Super.cz.

To ale nebylo vše, co se jí ten večer přihodilo. „Do toho mě začaly ty boty tlačit, že byly úplně nové. Tak jsme se moc neprošli, ale i tak to bylo kouzelný a krásný. Byli jsme s manželem po strašně dlouhý době sami ve společnosti,“ řekla nám Ivana, se kterou jsme si povídali v pražském Divadle U Hasičů, kde proběhne 3. 4. premiéra hry Bestiář na motivy knihy Báry Nesvadbové. Herečka zde hraje hlavní roli.

Těší se tak, až se jim zase poštěstí společně vyrazit do společnosti. „My jsme vlastně ještě v detoxovém období, že držíme suchý únor, tak jsme si nedali ani skleničku. Ťukli jsme si vodou a colou a těšíme se, až si zase někdy někam vyrazíme, dáme si tu skleničku a prochodíme tu Prahu celou.“

Reklama

Další články

Načítám