Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bill Kaulitz (34) vyvolal velkou kontroverzi během návštěvy německého Oktoberfestu, když si místo klasického kroje oblékl růžovou variantu s botami na vysokém podpatku. Zatímco části lidí se jeho výstřelek líbil, bylo i mnoho těch, kteří jeho vzezření kritizovali.

Kapela Tokio Hotel, původem z Magdeburgu, ve své době sklízela velké úspěchy a její členové se stali idoly žen, i když zejména zakladatel Bill Kaulitz působil vždy spíše tak trochu žensky. A zdá se, že se toho od roku 2005, kdy vyšlo první album "Schrei", tolik nezměnilo. Bill Kaulitz stále rád šokuje a nebojí se na veřejnosti ukázat v něčem, co rozhodně vyvolá pozdvižení. Na známý německý pivní festival si vyjel se svým bratrem Tomem, který se proslavil svatbou s o šestnáct let starší Heidi Klum (50). A zatímco Tom zvolil běžný kroj, Bill byl v davu k nepřehlédnutí.

Na sebe si oblékl sice také krojový oblek, na rozdíl od bratra ale růžový, s botami na velmi vysokém podpatku, které často nosí například tanečnice u tyče, a růžovou kabelkou. Outfit ještě doplnil duhovými brýlemi. Podle informací zahraničních médií se Bill setkal s rozporuplnými reakcemi od ostatních hostů festivalu. Některým se jeho nevšední model líbil, jiní ovšem na adresu muzikanta nešetřili nevhodnými slovními výrazy. Pro Billa, který se nikdy nechtěl vyjadřovat ke své sexuální orientaci a v minulosti měl mít i polyamorní vztah s ženou a mužem současně, byla nejspíš hlavní snaha zaujmout, bez ohledu na následky. A to se mu určitě povedlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám