Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná zpěvačka Elizabeth Kopecká (29) na sebe strhla velkou pozornost během svého působení v talentové soutěži SuperStar v roce 2021. Některé velmi upoutala nejen pěveckými výkony, ale i svým atraktivním vzhledem. Na ten ale dle svých slov prvoplánově neláká.

Já bych se chtěla prodávat raději svou hudbou a zpěvem než svým tělem, ale vím, že je to s tím spojené. Ale radši chci tlačit hudbu než svoje tělo. Ale nikdy neříkej nikdy a třeba mě to jednou chvilkově vezme a vyfotím se v plavkách. Za mě je lepší, když se člověk moc neodhaluje. Je to potom vzácnější,“ smála se Elizabeth během rozhovoru pro Super.cz.

Sympatická zpěvačka se své kariéře opravdu věnuje naplno, stále tak platí, že je bez partnera.

„Je to aktuální. Samozřejmě, že se mi furt někdo líbí, ale soustředím se jen na sebe a je mi krásně."

My jsme si s Elizabeth povídali během galavečera Královny popu na hradě Karlštejn. Finalistka SuperStar vystoupila na jevišti po boku Olgy Lounové (43), Moniky Absolonové (47), Ilony Csákové (53), Markéty Konvičkové (29) a dalších. „Je to pro mě velká čest. Já jsem k těmto zpěvačkám vždycky vzhlížela a jsou to pro mě velké vzory. Je mi neskutečnou ctí, že tady můžu být, zpívat s nimi a moc si toho vážím,“ dodala Elizabeth Kopecká, která vystřídala několik modelů, jež zdůraznily její skvělou figuru.

Reklama

Další články

Načítám