Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kerndlová (37) v současné době nevystupuje a život stále tráví u moře. Není tak divu, že má po ruce opravdu hodně plavek, ve kterých se s oblibou ukazuje. Teď přišly na řadu jednodílné černé a snímek opět zabodoval.

Na Slavících ji lidé nespatřili a momentálně jí nemohou chodit fandit ani na koncerty. Tereza Kerndlová tento rok oznámila, že až do roku 2025 ruší všechny koncerty a nebude vystupovat. Fanoušci byli zprávou nemile překvapeni a strachovali se o důvod takového kroku.

Zpěvačka ale všechny ubezpečila, že nemocná není a těhotenství, na které mnoho lidí sázelo, se také zatím neprojevilo. Na těle, které Tereza ráda vystavuje, by už určitě bylo znát. Zpěvačka si tak nejspíš chtěla hlavně prodloužit krásný čas, který tráví se svým manželem Reném Mayerem u moře ve španělské Esteponě.

Aby se fanouškům tolik nestýskalo, sdílí s nimi Tereza snímky sebe sama s dokonalým líčením, účesem a poměrně často v plavkách, ve kterých vynikne její bezchybná postava. Teď zveřejnila snímek v černých jednodílných, ke kterému přihodila skutečně sexy výraz. „Tady zaplaťpánbu nesněží… mám to tady ráda,“ napsala k fotce Tereza a připojila i hashtagy „život u moře“ a „second home“ neboli druhý domov.

A jako obvykle nemusela dlouho čekat na to, až jí začnou sledující vysekávat poklony. „Terezko, jsi jak z Pobřežní hlídky. Krásná a sexy sladká,“ píše například jeden. „Nádherná a dokonalá, už jen vlastní kolekci plavek,“ nabádá zpěvačku druhý. „Vy jste kus,“ přisazuje třetí.

Je vidět, že Tereze teplé počasí opravdu prospívá a vypadá snad čím dál lépe. Fanoušci se tak určitě dočkají i dalších sexy snímků, které někteří z nich možná ocení i více než její zpěv.

Reklama

Další články

Načítám