Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že fanoušci Terezy Kerndlové (37) se ještě rozhodně mají na co těšit. Zpěvačka totiž nedávno na sociální síti sdílela sexy fotky a kdo si myslel, že víc podobných už neuvidí, ten se spletl. Jak se zdá, zpěvačka snímky svého bezchybného těla dávkuje.

Není to tak dávno, kdy Tereza Kerndlová oznámila, že až do roku 2025 končí s koncertováním. „Nejsem nemocná a album, které jsem slíbila, dokončuji. Co je pravým důvodem této delší pauzy si nechám sama se svým manželem pro sebe. Těším se na vás v roce 2025 a doufám, že to pochopíte,“ napsala v dubnu. Fanoušci se ale nemusejí bát, že by zpěvačku neviděli vůbec. Čas od času se pochlubí střípky ze svého života nebo ukáže postavu, kterou má v sedmatřiceti letech luxusní.

Před pár dny sdílela fotografie, na kterých v průhledném body prosvítaly její vnady. Poté už zveřejňovala běžnější záležitosti jako třeba to, jak pečuje o svou pleť nebo o vlasy a také s fanoušky prostřednictvím snímku s dortíkem oslavila narozeniny. Teď ale sledující potěšila znovu. Na Instagram totiž umístila další fotku ze série snímků focených v černém body a tentokrát předvedla, že kousek je hodně sexy i zezadu. Díky tanga střihu totiž odhalila téměř celý svůj zadeček. A zatímco minule k fotografiím připsala, že za pár měsíců bude mít pro své fanoušky hezké překvapení, tentokrát nemusela kromě označení místa - španělské Estepony - přidávat nic a stejně svým sledujícím rozproudila krev v žilách. Tak uvidíme, co Tereza předvede příště.

Reklama

Další články

Načítám