Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli někdo zraje jako víno, pak je to Jan Rosák (76). Moderátor, kterého asi nejvíc proslavil legendární Videostop, ani s přibývajícími léty neztrácí šarm a charisma. Pozornost si zaslouží i jeho sličná manželka Jiřina Rosáková.

Kam ti dva přijdou, tam zdobí! Na vlastní oči se o tom mohli přesvědčit všichni, kdo nechyběli na obnovené premiéře muzikálu Bídníci, představení Otec v šestinedělí či komedii Don Quijote. Rosákovi si kulturní vyžití dopřávají poměrně často a rádi. A nic na tom nemění ani fakt, že se často vidí i v práci.

„Jířa pro mě píše scénáře mých pořadů. Nejdůležitější je stejný způsob humoru. Nevěděl jsem, že se rozhlas stane mým osudem,“ nechal se moderátor slyšet pro svůj domovský Český rozhlas, kde loni oslavil 50 let svého působení.

Bezmála půlstoletí už slaví i se svou ženou. „Dne 3. srpna jsem nastoupila do rádia, 8. srpna jsme se poznali a 2. prosince jsme měli svatbu. A jsme spolu dodnes, což je už víc než 46 let. Už když jsme se poznali, měl knír. Bez něj jsem ho viděla jen jednou a dcera řekla: Zatím tomu tatínek říkat nebudeme, ať se nechá zarůst,“ smála se Rosáková při vzpomínce na seznámení s osudovým mužem.

Spokojené manželství jí jde náramně k duhu. Vypadá skvěle a velmi mladistvě. Není divu, že se její dcera Zuzana s úspěchem věnovala modelingu. Krásu evidentně měla po kom zdědit…

Reklama

Další články

Načítám