Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Gwen Stefani (43) je po několikaleté pauze opět v plném pracovním nasazení a právě propaguje šesté studiové album své skupiny No Doubt. V rámci promo se nechala nafotit na obálku časopisu Marie Claire a poskytla rozhovor, v němž mimo jiné uvedla, že už není bláznem do posilování a že naopak s cvičením sekla.

„Minulý rok jsem přestala cvičit. Myslím, že moje tělo prostě potřebovalo pauzu. Zpozorovala jsem, jak se cítím mnohem lépe, než když jsem se vybičovávala k dřívějším výkonům," přiznala Gwen, která zároveň dodala, že cvičení musela vypustit, jelikož už jej s prací a výchovou svých dvou malých chlapců nezvládala.

„Byla jsem vzhůru celé noci, protože můj druhý syn nemohl spát. Měl často infekce v uších. Když jsem se ráno probudila a cvičila, což jsem si vždy myslela, že musím dělat, a potom měla schůzky kvůli svým kolekcím oblečení, pak jsem zase vyzvedávala děti ze školky a tak dál. Ve čtyři odpoledne jsem šla do studia a snažila se psát texty k desce. Seděla jsem na gauči s klukama z kapely a tlačila na ně, abychom to udělali teď, protože meškám čas, který jsem mohla trávit s dětmi. Musela jsem synům udělat večeři a uspat je. Bylo to skutečně náročné období," přiznala Stefani.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám