Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Lucie Bílá (58) loni připravovala na Černobílé turné, které pro ni bylo tou nejnáročnější fyzickou zkouškou v životě, tak musela velké výzvě přizpůsobit svůj životní styl. Pod dohledem výživových specialistů začala zpěvačka řešit svůj jídelníček a přidala na cvičení. Teď, když se se svým turné opět vrací do pěti českých a slovenských měst, k markantní změně životosprávy nemusí docházet, neboť Lucie si trvale drží formu.

„Jedu pořád stejnou linii. Dávám si pořád pozor na stravu, jím jen třikrát denně po pěti hodinách, začínám bílkovinami, hustím se správnými vitaminy a cvičím. Snažím se udržovat kondici, protože potřebuju sílu, jelikož hraju každý den," prozradila nám zpěvačka, která je prý na sebe velmi přísná.

Zlatá slavice má výhodu, že nemusí navštěvovat posilovny, ale trénuje tělo v klidu svého domova. „Cvičím doma, nemám ráda posilovny, kde je spousta mužů a zrcadel, kde se na sebe musím sama dívat," říká Lucie.

Dvakrát do roka podstupuje Lucie i očistný proces organismu. „Detoxikace je dobrá jednou za půl roku, jarní mám za sebou," prozrazuje Bílá. Zpěvaččina očistná kúra trvá deset dní, první den začíná pojídáním jablek, pokračuje hroznovým vínem, poté pojídá zeleninu. „Deset dní je tvrdých, ale přichází i tvrdá odměna," říká.

Bílá nehodlá na svém obnoveném turné nic měnit a stejné zůstanou i kostýmy. „Snažím se, aby mě lidi poslouchali a zároveň aby se jim na mě dobře dívalo. Nenechávám nic náhodě a jsem na sebe velmi přísná. Kostýmy byly krásný, tak se budu zase snažit, abych v nich byla zase taková kočka," směje se Lucie.

Související témata:
Strava

Další články

Načítám