Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvrdí, že od návratu z Dominikánské republiky, kde se účastnila reality show Survivor, už je zpět na své váze, ale Ivana Jirešová (47) tak rozhodně nevypadá. „Přibrala jsem pět kilo. Ale když jsem končila, vypadalo to hrozně. Vážila jsem 47 kilo a nechtěla jsem se takhle ukázat před mámou ani před Sofií,“ svěřila se Super.cz s tím, že by se maminka i dcera zhrozily.

Ty kila mám ve svalech, cvičím a víc to jídlo řeším. Jsem zase ta šlachovitá jogínka,“ smála se. „Když jsem se předtím viděla v zrcadle, bylo to fakt hnusné. Ale okamžitě jsem začala jíst pět jídel denně, a už když jsem přiletěla, měla jsem o dvě kila víc,“ vysvětlovala Ivana, která byla jednou z hvězd módní přehlídky návrhářky Vlaďky Kouřilové, což byla první akce, které se od návratu oficiálně účastnila.

Ztráta váhy nebyla jediná věc, kterou ji Survivor po fyzické stránce poznamenal. „Zhoršil se mi zrak. Oči se mi zhoršily o jednu dioptrii na blízko. Takže je u mě nové to, že musím mít brýle, jinak ani pořádně nevidím na mobil,“ prozradila herečka, která se vrátila ke své běžné práci. Hraje divadlo, natáčí seriál Ordinace v růžové zahradě a také cestovatelský pořad Bedekr.

Aktuálně s ním cestuje po Británii, kde také nepanuje zcela ideální počasí. Na sociálních sítích zveřejnila snímek se zcela bílými prsty od mrazu. Ten ilustruje její další zdravotní problém, Raynaydovu chorobu. „Krevní řečiště mi extrémně reaguje na chlad. Když bych teď šla do zimy, prsty mi okamžitě omrznou. Bolí mě to, ale není to nic závažného. Snažím se nakupovat víc kožených rukavic, které pořád ztrácím. Dají se na to brát prášky, ale zatím je nejím. Jinak jsem zdravá, nechala jsem si zkontrolovat krevní obraz a orgány a mám je, jako by mi bylo dvaatřicet. Takže v pohodě,“ upřesnila Ivana.

S herečkou jsme probrali i to, že její dcera Sofie v jednom z rozhovorů, které poskytla na představení primáckého seriálu Lež na pláži, nečekaně otevřeně promluvila o svých psychických problémech. Svěřila se, že se léčila na psychiatrii a diagnostikovali jí hraniční poruchu osobnosti, bulimii a anorexii. Její maminka to samozřejmě ví, ale nikdy se o tom nezmínila. „Je to její rozhodnutí, asi měla nějaké nutkání o tom mluvit. Nevím, v jakém stavu to řekla,“ krčila rameny s tím, že Sofie střídavě žije doma i samostatně, ale dveře u ní má vždy otevřené. Dokonce nově zařídila i její pokoj.

Reklama

Další články

Načítám