Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Iva Pazderková (44) se pyšní postavičkou jako lusk. Léta tvrdého tréninku přinesly své plody, a tak se usměvavá blondýnka může na veřejnosti ukázat s odhaleným bříškem bez jakéhokoli studu.

Já cvičím často. Teď tak čtyřikrát až pětkrát týdně. Zároveň dávám pozor na to, abych pořádně jedla,“ smála se Iva během rozhovoru pro Super.cz.

My jsme si s Ivou povídali na akci Hýbejte se s Teribearem, který pořádá Nadace Terezy Maxové. Akce probíhá online do 23. září a mohou se přidat úplně všichni, ať už během, nebo chůzí. „Já moc neběhám, já spíš zvedám, ale teď budu chodit, protože za každý zdolaný kilometr člověk přispěje 20 korun opuštěným a znevýhodněným dětem.“

Léto herečka trávila zejména v Turecku, kde žije její přítel. Zamilovaní partneři stále musí udržovat vztah na dálku, kvůli vízu. „Ne, pořád sem nemůže,“ dodala usměvavá Iva Pazderková během rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám