Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Iva Pazderková (44) je po měsíci v Turecku zpět doma. Celý červenec trávila se svým tureckým přítelem v jeho domovině, na druhou polovinu prázdnin už musela kvůli pracovním povinnostem zpět do Česka.

Ivin partner i po roce vztahu stále nemůže navštívit Prahu, herečka tak létá za ním. „Doufám, že si chlapec našetří, aby byl pro úřady věrohodný a konečně mu vydali turistická víza,“ řekla Super.cz Iva, která hned po příletu naskočila do všech povinností a myslela i na své fanoušky. Před objektivem se pustila do rafinovaného focení polonahá. V krajkových menstruačních kalhotkách a v bílé košilce předvedla svou vypracovanou figuru.

„Já se fakt těším, že ty i v 80 budeš sexy kost! Nádherná,“ nešetřili chválou hereččini fanoušci. „Znovu Ivo obdivuji také Váš půvab, líbí se mi, jde o Vaše "rafinované" odhalení, přestože jste oděná víc než jiné modelky na mnohých fotografiích, neodhalujete vše, jde přesto o skvělý záběr tváře a postavy ženy, ve svěží přírodě, který nechává mužům prostor pro představivost a fantazii!? Pěkná fotografie,“ chválili Ivu její sledující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám