Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46) měla v hledišti čtvrtého dílu StarDance obrovskou podporu. Přišly ji podpořit dcery Natálie (19) a Karolína (14), ale i dlouholetý partner Georg Jirasek (65).

A jako bonus jí fandila i půvabná maminka Hana, která v minulosti působila jako modelka. Rodinka Ivy Kubelkové prožila dramatický závěr čtvrtého dílu. Kubelková i Richard Krajčo (46) si vytančili nejméně bodů - 22, divácké hlasy tak byly hodně důležité.

A nakonec se s taneční show loučil Richard Krajčo. Co se týče maminky Hany, je jasné, po kom Iva zdědila geny budoucí královny krásy.

„Maminka dělala manekýnku, později pak projektantku,“ řekla během přenosu Kubelková, která už ve druhém kole přiznala, že bojuje s únavou.

„Obdivuji, co to mé tělo v 46 letech vydrží, protože ta únava opravdu je. Ale říkám si, že to asi má svůj význam a člověk tréninkem začíná zvykat to tělo na velký zápřah,“ řekla Super.cz půvabná moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám