Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46) měla minulý rok už od léta zápřah kvůli StarDance, a tak není divu, že v tomto roce potřebuje více odpočívat a nabrat sílu. Proto se svými dcerami a manželem vyrazila do lázní.

Iva Kubelková se může pyšnit přírodními vnadami, nekonečně dlouhýma nohama a krásnou tváří. Všechno dohromady činí celek, který Ivě zajistil slávu a pozornost nejen před lety, ale i teď, když už má dvě velké dcery a profiluje se víc jako moderátorka, zpěvačka a herečka než jako modelka. Své tělo ale nedávno ukázala ve StarDance a paf byl z její dokonalé postavy určitě nejen moderátor Marek Eben.

A teď Iva znovu předvedla, že pár let po čtyřicítce neztrácí nic ze svých půvabů. A ty navíc předala v genech i svým dvěma dcerám. Celá rodina včetně Ivina partnera Georga Jiráska vyrazila do termálních lázní na Slovensku, kde si užívala nejen dobrého jídla, pití a společenského vyžití třeba i na plese, ale dosyta i wellness, které lázně nabízejí. Iva se tak se svými dcerami Natálií (19) a Karolínou například nechala vyfotit jen v županech a u bazénu pak zapózovala i sama.

Svůj župan pak ale Iva také odhodila a nechala se zvěčnit v termálním bazénku, kde v černých plavkách opět vynikly její přednosti. „Bohyně krásy nejen jakožto nádherné tři ženy, ale i Bohyně láskyplné rodiny… mějte stálou harmonii a lásku,“ napsala pod snímky jedna sledující. „Jedna hezčí než druhá, sluší vám to všem třem,“ píše jiná. „Teda to je krása jen pohledět, když vás jeden viděl, tak z toho musel být ohromen. Prostě přirozená krása,“ přidává se třetí.

Fanoušci by jistě ocenili, kdyby se Iva se svými dcerami fotila častěji. Zatímco Natálie, která randí s Adamem Mišíkem, také k modelingu přičichla, mladší Karolína o něj dle své maminky zájem nemá. Profesionální fotky všech tří dam by ale jistě zaznamenaly velký úspěch.

Reklama

Další články

Načítám