Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46) se bude už brzy vlnit na parketu StarDance. Během období náročného trénování se stíhá věnovat i svému domku se zahradou, kterou si během posledních letních víkendů užila doslova naplno.

Oblíbená moderátorka spojila příjemné s užitečným a zahradu posekala rovnou v bikinách, aby chytla i nějaký ten bronz. „Můj dnešní relax. Máte taky posekáno?“ zeptala se Iva s úsměvem fanoušků na sociálních sítích, kde sdílela snímky v tmavě zelených bikinách, ve kterých vynikly její křivky.

Není se čemu divit, že ji sledující zahrnuli lichotkami, ale také zajímavými nabídkami.

„Nechcete mi taky posekat? Myslím, že to letos aspoň jednou bude ještě potřeba,“ zeptal se příznivec. „Závidím vašim sousedům,“ uvedl další. „Moc ti to sluší Ivo. Kočka za všech okolností,“ napsal fanoušek.

První díl nového ročníku StarDance začíná už za necelý měsíc. Pilné trénování tance s Martinem Prágrem je tak u moderátorky na pořadu dne.

„Máme už postavených několik celých tanců, dolaďujeme to, co je potřeba, a vypilováváme techniku. Kdykoli ten tanec tančím, tak mám pocit, že se nabalilo dalších deset chyb, co dělám,“ prozradila Iva Kubelková nedávno Super.cz s tím, že si všímá i změn na své postavě.

„Fyzička se vám určitě zlepší, když trénujete od pondělí do pátku, každý den čtyři hodiny, tak se stoprocentně zlepší. Jestli to poznám, to přijde, až vypadnu ze StarDance. Teď jdete bolavý znova na trénink a na tyhle věci není prostor,“ prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám