Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Inna Puhajková (38) se objevila poprvé ve společnosti poté, co se vážně zranila. Inna má přetrhané vazy a pohybuje se jen pomocí berlí. Nohu má v nechodící sádře. Za sebou už má návrat do Sportovních novin na Nově.

„Dnes jsem poprvé vysílala se sádrou. Kamarádka mě sem na párty přivezla rovnou z práce. Obě se těšíme na vystoupení kapely Twenty4seven,“ řekla Super.cz Inna, která dorazila o berlích na výročí casina ve Vestci.

„Bolí mě ruce z berlí, dnes i noha, celý den byla v zápřahu. Už se těším, až si ji zase položím,“ usmála se moderátorka, která ke zranění přišla kvůli nepozornosti na schodech.

„Šlápla jsem do prázdna na schodech, noha se mi podvrkla. Mám přetrhané vazy,“ dodala Puhajková. Sádru bude mít několik týdnů. „Po sundání budu muset mít klidnější režim bez zátěže. Na dva měsíce se to určitě natáhne,“ krčí rameny.

Snaží se být doma soběstačná, lehké to prý ale není. „Jakákoli obsluha s jídlem je horší. Nemůžu si nést kafe, talíř. Každodenní věci, které byly samozřejmostí, jsou teď pro mě dost těžké. Přítel se stará, když přijde z práce. To si pak užívám. Po většinu dne jsem ale odkázaná na svoji vlastní pomoc,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám