Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Barbora Stříteská prožívá krásné životní období. S partnerem Markem Valáškem na světě přivítali svého prvního potomka, synka Kyliánka, který nedávno oslavil svůj první měsíc.

Oblíbená influecerka je na svých sociálních sítích velmi aktivní. S příznivci aktuálně sdílí, jak probíhá její mateřství, a velmi překvapila i snímkem v bikinách, které si pořídila pouhý měsíc po porodu. „Mamka si koupila nový plavky, protože jí jsou všechny malý. Prosím, ať už zůstanou takhle krásný dny,“ uvedla Barbora k fotografiím v růžových bikinách, ve kterých vynikla i její krásná postava.

„Tohle že je tělo maminky?! Nádhera! Teď se stydím, že jsem se sebou ještě nebyla schopná nic udělat. Neva, přikryju zrcadla a bude dobře,“ vzkázala jí fanynka. „Na to, že máš měsíc po porodu, tak bomba postava. Moc ti to sluší, Baru,“ uvedla další. „Máš nádhernou postavu. Kam jsi schovala to bříško po porodu tak rychle? To ani není možné. Ty jedeš,“ napsala příznivkyně.

K postavě po porodu se před časem vyjádřila i Barbora. A to kvůli neustálým dotazům, které jí chodily. „Pořád mi píšete, za jak dlouho splaskne břicho po porodu, kolik teď vážím a tak dále. Holky, každý to má jinak. I kolik kdo nabere v těhotenství. Třeba moje mamka nechala všechno v porodnici, odjela po týdnu a měla dole už 10 kg. Když jsem odcházela z porodnice já, tak jsem měla dole přes 4 kg,“ uvedla Barbora s tím, že porovnávání v tomto případě rozhodně není na místě.

„Moje postava vypadá takhle. Samozřejmě že ji ještě nemám takovou jako před otěhotněním. Chce to čas, ještě nemůžu cvičit, což se doporučuje až po cca 3 měsících (plnohodnotný trénink). Už se na to i těším, ale teď mi dělá tu největší radost malej. Užíváme si každou chvilinku, takže by na to teď ani nebyl čas. To víte, že se občas necítím ve svém těle. Je jiný, ale zas se spraví. Jak už jsem, holky, psala, každý to má jinak. Nijak se neporovnávejte,“ dodala krásná maminka.

Reklama

Další články

Načítám