Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známí čeští influenceři Barbora Stříteská a Marek Valášek se stali rodiči. Novopečená maminka přivedla syna na svět po vyvolávaném porodu, který trval 12 hodin.

Radostnou novinku pár sdílel na sociálních sítích, kde prozradili i netradiční jméno, které jejich malý poklad dostal.

„Náš andílek. Kylián, 2. 3. 2024. Vážím 3530 g a měřím 51 cm, dal jsem mamce trošku zabrat, ale zvládla to,“ uvedla Barbora na Instagramu k fotografii s partnerem i rozkošným synkem. „Nejkrásnější den v našem životě. Milujeme tě,“ podotkl pyšný tatínek Marek.

Známá influencerka se pro vyvolání porodu rozhodla poté, co měla po termínu. „Taky už malý váží celkem dost a na moji výšku je to už docela hodně. Aby proběhlo vše v pořádku, tak jsme se takto domluvili,“ uvedla Barbora před porodem.

Také první den po porodu byla na sociálních sítích aktivní. Poděkovala za milé zprávy, gratulace a popsala, jak se aktuálně cítí.

„Cítím se nádherně. Včerejší den byl pro mě ten nejkrásnější. I když to bylo i náročné, ale vše se zvládlo. Jsme v pořádku a zdraví. To je nejdůležitější. Od rána mám plno energie, malinký spinká, tatínek taky. Malý je hrozně hodný, nedokážu se na něj přestat dívat. Probudil se jen jednou, a to až v pět ráno. Je hrozně šikovný, hned se přisál a pokaždé, co to zkoušíme. Tak mám neskutečnou radost,“ informovala krásná maminka své příznivce.

Další články

Načítám