Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Držitelka korunky krásy z roku 2005 Lucie Šlégrová (42) po boku svého muže stále září jako čerstvě zamilovaná. S hokejistou Jiřím Šlégrem se dala dohromady v únoru 2010 a letos slaví už 13 společných let.

Jejich výročí dokonce spadá na svátek všech zamilovaných. „Pro mnohé Valentýn, pro nás 13 let společného života,“ svěřila se modelka a moderátorka na sociální síti, kde umístila také romantické video s manželem z jejich poslední dovolené.

Krátce po seznámení začala Lucie se svým nyní již manželem bydlet a okamžiky, kdy se před 13 lety seznámili, si rádi připomínají. „Vždy si připomínáme místa, kde jsme randili, symbolicky je obejdeme na naše výročí. Většinou i maminka hlídá a my máme volný večer. Oba máme rádi tradice a rituály. Myslím, že by to lidi neměli opomíjet, buduje to vztahy, rodinu a partnerství, my si ty rituály snažíme držet,“ svěřila se Super.cz Šlégrová, která má z předchozího vztahu dva teenagery Roberta a Richarda, s manželem Jiřím Šlégrem mají pak společného tříletého syna Rona.

„Zajdeme si na večeři, dáme si skleničku vína, někdy si vezmeme někde hotel a jsme tam třeba do rána a užíváme si ten vztah jen s manželem, myslím, že i pro to manželství a to, jak ho udržovat, je to důležité,“ prozradila nám Lucie Šlégrová, která k výročí sestříhala dojemné video, na kterém je vidět, že jim to i po letech stále klape.

Reklama

Další články

Načítám