Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odvaha snít. Tento titul nese kalendář, který vznikl ve prospěch nadace Veroniky Kašákové (34) a jeho výtěžek je určen na pomoc dětem, které vycházejí z dětských domovů. Tam vyrostla i sama modelka se svým bratrem Karlem. A snít nepřestala ani ona.

„Sním pořád, každé ráno, večer i přes den. A myslím si, že jsem pravý důkaz toho, že i když se to zdá úplně beznadějné, tak to prostě jde. Takže nezapomínejme snít. K tomu má vyzývat i náš kalendář, je to motivace a inspirace,“ míní Veronika.

V kalendáři se objevila řada známých osobností, kvůli focení dokonce týden po své svatbě přijela modelka Alena Šeredová (46). Stejně jako ostatní pózovala spolu s mladými lidmi, kterým Veronika pomohla v jejich startu při odchodu z dětského domova.

„Prošli naším projektem a jsou to velmi inspirativní mladí lidé, kteří měli ty začátky mnohdy mnohem horší, než jsem měla já. Postavili se na vlastní nohy s malou pomocí našeho nadačního fondu. Pro mě jsou to ty hlavní osobnosti kalendáře,“ popisovala Kašáková s tím, že se svými svěřenci je stále v kontaktu. „Někteří byli i na mé svatbě, jiné zaměstnávám. O každém vím a jsou velmi blízcí mému srdci,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám