Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnozí si jistě vybaví, že Cindy Crawford (58) své okouzlující dceři Kaie (22) dlouho zakazovala modeling. Při pohledu na některé modely, které musela v začátcích kariéry vynést na přehlídkovém mole, se ani nedivíme. Topmodelka si zřejmě dodnes živě vzpomíná, jaké u toho měla pocity.

Soudě podle výrazu v její tváři, jí nebylo vůbec příjemné, když se musela před zraky všech přítomných procházet v něčem, co odhalovalo velké množství kůže. Zřejmě nejdivočejší byl její model z přehlídky Mugler z roku 1991 s odhalenými ňadry a střapci nalepenými na bradavkách. O rok dříve se během přehlídky stejné značky představila ve vypasovaném sáčku se stříbrnými aplikacemi a v síťovaných punčochách.

Když byla jen o něco mladší, než je dnes její dcera Kaia, procházela se v roce 1987 po mole ve zlatém body s volnými rukávy v rámci přehlídky tuniského návrháře jménem Azzedine Alaïa.

Není divu, že Cindy se rozhodla svou dceru před modelingem uchránit, jak nejdéle to jen šlo. Přece jen z oboru je i její tatínek Rande Gerber. A přestože už v deseti Kaia nafotila svou první dětskou kampaň pro Versaceho, maminka dala jasně najevo, že na další zkušenost v tomto oboru si bude muset počkat do sedmnácti. Nakonec sice polevila a Kaia se vydala v jejích šlépějích o něco dříve, ale šlo spíš o reklamní kampaně. Na přehlídkách se Kaia začala objevovat v roce 2017, tedy v šestnácti.

Reklama

Další články

Načítám