Hlavní obsah
Článek

Milovníci rychlých a drahých aut, šéfkuchaři a především hlavní protagonisté televizního pořadu o vaření Kluci v akci, Ondřej Slanina a Filip Sajler, se vydali do Itálie, aby ochutnali speciality a z místních surovin také něco navařili.

V Jižním Tyrolsku si kromě toho zajeli na opuštěnou chatu vysoko v horách, kam elektřinu přivedli teprve před sedmi měsíci a samozřejmě museli ochutnat nejlepší sušené a uzené šunky. „Musel jsem se podívat, jak se suší,“ prozradil Super.cz Ondřej s tím, že mu hodně vyhovuje i to, že je jedním z hlavních vývozních artiklů Jižního Tyrolska víno.

„Na začátku roku jsem přestal úplně holdovat alkoholu. Při pohledu na vypitá piva jsem se trochu bál, že ze mě bude alkoholik. Když jsem si chtěl po pár měsících pivo zase dát, vůbec mi nechutnalo. Je ze mě ctitel vína,“ řekl šéfkuchař a majitel pražské restaurace Chateu St. Havel, který díky celkové změně životosprávy už letos zhubl dvanáct kilo.

V italské provincii zamířily české televizní hvězdy do Merana, města, které milovala už císařovna Sissi, kde mezi horskými velikány, vinicemi, jablečnými sady a palmami pořizovaly hned dva díly své kuchařské show, kterou místní nazývají „klučivači“.

Reklama

Další články

Načítám