Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Lucerně proběhla slavnostní premiéra thrilleru Válka policajtů, kam se dostavila nejen filmová delegace, ale také několik hvězdných hostů.

Do Česka se vypravil i Patrik Vrbovský (47) alias Rytmus, který si ve filmu zahrál hlavní zápornou roli, tedy mafiánského bosse. Zároveň vytvořil titulní skladbu, ve které podává své osobní svědectví z 90. let. „Mrazí mě představa, že Válka policajtů byla natočena podle skutečných událostí. Ale myslím si, že život v 90. letech takový byl. Nejhorší na tom ale je to, jak je tomu dnes, protože si myslím, že velký rozdíl není,“ řekl Rytmus v tiskové zprávě, která byla poskytnuta Super.cz.

Rytmus dorazil na premiéru v pohodlném outfitu a kožené bundě. Jako nepřehlédnutelný doplněk zvolil svůj zlatý prsten v hodnotě 2,5 milionu korun, který váží přes 110 gramů a je v něm vsazeno 1700 diamantů.

Ve společnosti se objevil herec Jakub Štáfek (33), MMA zápasník Karlos Vémola (38), tanečník Jan Révai (50) s manželkou nebo herec a hvězda Survivoru Vašek Matějovský s těhotnou partnerkou. V galerii se podívejte, jak to na slavnostní premiéře vypadalo.

Reklama

Další články

Načítám