Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenským televizním divákům není Daniela Nikoleta Kortišová neznámá. Hvězdička druhé řady reality show Růže pro nevěstu, kde osmnáct žen bojuje o srdce atraktivního svobodného muže, už se na obrazovce objevila. Od té doby prošla ale pořádnou proměnou a nyní ji srovnávají s Lelou Ceterovou (34).

Podle některých je blondýnka dvojnicí manželky Karlose Vémoly (38). Daniela, která si říká Dolli, už se objevila v reality show Farma, kde se příliš dlouho neohřála. Na svém zevnějšku však od té doby pořádně zapracovala. O svých úpravách se dokonce pro televizi Markíza, která show vysílá, rozpovídala.

„Rty jsem měla udělané už na Farmě. Následně jsem si dala zvětšit prsa, a to konkrétně dvakrát. Krom tohohle nemám na sobě nic vylepšeného – když nepočítám botox,“ svěřila se blondýnka s obřími vnadami s tím, že má v prsou 860 mililitrů silikonu. „Nejdražší byla rozhodně prsa, která jsem si dvakrát nechala udělat u celosvětově známého plastického chirurga doktora Maxima Ivanchuka, druhá operace mě tak vyšla na 12 tisíc eur,“ dodala Dolli.

Ta bojuje v show, kterou mohou čeští diváci sledovat na Voyo, o srdce podnikatele Radka, který žije v Oslu. Její kolegyně ze soutěže jí hned od začátku začaly srovnávat s Lelou Ceterovou. Velká ňadra, zvětšené rty, dlouhá blond hříva. „Ty vypadáš úplně jako Lela,“ řekla jí hned na začátku jedna z kolegyň. O tom, že by se Dolli vzhlédla v Lele, ale nechtěla ani slyšet.

A televizní diváci mají také jasno. „Lela je úplně jiná liga. Ona mi přijde jako z těch zpackaných plastických operací,“ napsala jedna z divaček. „Nejsem zastánkyní takových atrap, ale Lela vypadá líp,“ napsala další divačka. „Lela z Aliexpressu,“ ohodnotila vzhled další z divaček show. „Každá chce být taková jiná, až jsou všechny úplně stejné,“ stálo v jednom z mnoha komentářů.

Reklama

Další články

Načítám