Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všechno to začalo minulou středu, kdy se herečka Michelle Trachtenberg podělila o fotku, během níž je zachycena v salonu Tracey Cunningham Méche v Beverly Hills… Nevinná fotografie vyvolala vlnu komentářů, která herečku známou mimo jiné i z populárního seriálu Buffy, přemožitelka upírů, očividně ranila a zároveň rozčílila.

Herečka byla doslova zavalena dotazy ohledně jejího zdraví a narážek na to, že má prořídlé vlasy a „žluté oči“. Jedna z uživatelek se herečky, která proslula ve filmech již v dětském věku, zeptala: „Michelle, vypadáš nemocně. Jsi v pořádku?“ Načež jí herečka odpověděla: „Vysvětli mi, jak vypadám nemocně. Nevšimli jste si, co je za rok, a neuvědomili si, že mi už není 14? Je mi 38. Jak smutné, že jsi zanechala takový komentář.“

V pátek se nakonec Michelle rozhodla zareagovat na všechny, kteří se tak aktivně obávali o její zdraví, a na svůj Instagram, kde ji sleduje 1,1 milionu lidí, napsala: „Zábavná realita. Tohle je moje tvář. Žádná podvýživa, žádné problémy. Proč musíte tak nenávidět? Podívejte se do kalendáře,“ shrnula Michelle, kterou si její fanoušci zřejmě stále vybavují z jejích nejznámějších rolí, kdy byla ještě teenagerkou.

Kromě postavy Dawn Sommers v Buffy ztvárnila také Georginu v seriálu Super drbna. Mezi její známé filmy dále patří Špionka Harriet, Princezna ledu, Eurotrip nebo Znovu 17.

Související témata:
Michelle Trachtenberg

Další články

Načítám