Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na červeném koberci Slovanského domu se uskutečnila slavnostní premiéra dokumentárního snímku o bývalé biatlonistce Gabriele Soukalové (34). Ta ve filmu otevírá nejen životní úspěchy, ale také pády, se kterými se potýkala.

Gabriela dorazila na premiéru se svým partnerem Milošem Kadeřábkem. Blondýnka oblékla na červený koberec velmi neobvyklý, ale pro ni samotnou notně známý oděv, a to biatlonovou kombinézu, ke které si vzala i běžky a hůlky. Později se převlékla do pohodlného overalu.

Slavnostní premiéru navštívilo spoustu známých osobností, a to nejen ze světa sportu. Mezi vzácnými hosty nechyběl hokejista Jaromír Jágr (52) s partnerkou Dominikou Branišovou (29), dorazil i Jan Koller či Kateřina Neumannová.

Po delší době se ve společnosti objevila i zpěvačka Olga Lounová (43), která dorazila s partnerem. Dokument si dále nenechala ujít ani Veronika Khek Kubařová, módní návrhářka Beata Rajská (61) nebo operní pěvec Štefan Margita (67), který s Gabrielou nazpíval k filmu titulní píseň.

Reklama

Další články

Načítám