Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anežka Rusevová je velkou milovnicí zvířat, s nimiž tráví většinu svého volného času. Se svými fanoušky však nyní představitelka Venduly z Ulice sdílela smutnou zprávu. Zasáhl ji odchod věrného přítele, kterého měla 15 let.

„Dobrou noc můj sladký princi, chóry andělské ať zkonejší tvou mysl,“ svěřila se Anežka s tím, že jí umřel milovaný kocour Vašíček, kterého měla od roku 2009. „Mám pejska a kočičky a hodně se jim věnuji,“ svěřila se nám před časem herečka, která kocoura před lety zachránila.

„Našli a zachránili jsme tě jako 4týdenního prcka na den sv. Václava. A tak ses jmenoval Vašíček. Potkal jsi prvního psa, druhého i toho třetího. Byl jsi matador. Byl jsi divoká kočka. Byl jsi anděl. Byl jsi ten nejzvláštnější kocour,“ svěřila se herečka, která se vypsala ze svých pocitů. „Celých 15 let. Spi sladce, Vašíčku můj,“ svěřila se Rusevová.

Pro každého milovníka zvířat je ztráta parťáka těžká. Anežka se zprávu rozhodla sdílet s fanoušky a dostalo se jí velké opory. „Je mi to moc líto, přeji hodně sil,“ stálo v jedné z mnoha zpráv, které herečka dostala. „Je mi smutno za vás, sama mám svého chlupáče, bude mu 17 let a já se modlím za jeho zdraví, je to opravdu člen naší rodiny, tak se držte, dali jste mu lásku a to je dobře,“ napsala herečce jedna z fanynek.

Reklama

Další články

Načítám