Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julián Záhorovský, který se proslavil díky první řadě SuperStar, se stane otcem. Jeho přítelkyně Terezka je už v sedmém měsíci těhotenství. Páru se tak podařilo její požehnaný stav udržet pod pokličkou velmi dlouho.

Když jsme se dozvěděli šuškandy o tom, že bude tátou, zpěváka jsme kontaktovali a vše nám potvrdil. „Bylo to pro nás překvapení, protože jsme v té době měli platit zálohu na dovolenou, kterou jsem si vysnil, a najednou přítelkyně ráno přišla, když jsem měl zálohu platit, že nikam neletíme, že je těhotná. Od té doby člověk všechno zařizuje a už se to pomalu blíží. Chtěli jsme si to udržet pro sebe co nejdéle,“ přiznal Julián Super.cz.

I to byl vlastně důvod, proč zpěvák opustil Prahu. „Přestěhovali jsme se do Pardubic, kde jsme si koupili domek se zahradou, abychom byli fakt rodina a dítě mohlo vyrůstat v klidu. Prahy jsem měl už dost,“ smál se budoucí tatínek.

Termín porodu má přítelkyně Tereza na Velikonoce, pohlaví dítěte už vědí, ale tuto informaci si chtějí nechat pro sebe. „Víme to, nejbližší okolí to také ví, ale prozrazovat veřejně to nechceme.“

Budoucí tatínek je spokojený i ve zmíněném pracovním životě. Právě vydává klip ke své třetí filmové písni. Po písničkách pro úspěšné komedie ze série Po čem muži touží složil skladbu D1 z filmu Franta mimozemšťan, ve kterém hlavní role hrají Jakub Prachař (40)Tereza Ramba (34). V klipu s nimi exceluje ještě Jiří Langmajer (57).

„Je pro mě velkou poctou, že někdo, kdo točí film za xy peněz a může zavolat prakticky komukoli, dá tu šanci zrovna mně. Když jsem začal hrát ve svých 15 letech na kytaru, bylo mým snem jednou napsat píseň, která poběží v závěrečných titulcích. Tenkrát to byl pro kluka, co se učí akordy ve sklepě, cíl prakticky nedosažitelný. No a teď vydávám třetí filmovou písničku,“ dodal nadšeně Julián Záhorovský.

Reklama

Další články

Načítám