Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní herecká postava romantického snímku To nic, drahá Florence Pugh vyrazila do Paříže, aby se v neděli mohla účastnit přehlídky značky Valentino a následné galavečeře této značky. Právě na tu herečka zvolila zcela průsvitný model se zlatými výšivkami květin z flitrů. Jednalo se o dlouhou sukni a top, pod nímž Florence neměla podprsenku. Naopak kalhotky blondýnka zvolila poměrně cudné.

Šestadvacetiletá filmová kráska už v minulosti několikrát předvedla, že není velkou fanynkou podprsenek, a naopak průsvitné materiály v oblibě má. Ostatně soudě i podle některých scén z jejích filmů je jasné, že ohledně nahoty žádné velké cavyky nedělá.

Odvážnou scénu si střihla nejen se zpěvákem Harrym Stylesem ve zmiňovaném filmu od Olivie Wilde, ale rovněž třeba s Chrisem Pinem v dramatu Král psanec.

Její poslední počin To nic, drahá se dočkal kvůli svému dramatickému pozadí mediální pozornosti ještě dlouho před premiérami, kterých si film odbyl už několik. Právě kvůli neshodám s Florence měl projekt údajně opustit Shia LaBeouf, který měl původně ztvárnit hlavní mužskou postavu. Následně jej nahradil právě Styles, jehož údajný plivanec do klína kolegovi Pineovi byl rovněž propírán jak v médiích, tak na sociálních sítích...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám