Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka z nového muzikálu Mean Girls Reneé Rapp završila své vystoupení ve středeční The Late Show se Stephenem Colbertem vskutku originálně. Z televizních studií v New Yorku odcházela ve velmi dobré náladě a s otevřenou lahví šampaňského v ruce. Jenže na schůdku klopýtla a skončila na kolenou.

Třiadvacetiletou vycházející hudební a hereckou hvězdu pak pomohli „posbírat“ ze země pánové, kteří jí dělali při odchodu doprovod. Reneé vše vzala s humorem a po zbytek cesty, během pár kroků k přistavenému autu, se smála na celé kolo. Láhev šampaňského Veuve Clicquot také přežila bez úhony a herečka se následně ještě nechala vyfotit v autě, jak z poloviny již vypité láhve usrkává a svůdně hledí do fotoaparátu, přičemž ukazuje i pořádné oko na punčoše na levém koleni.

Rapp následně vtipný okamžik okomentovala i na svém Instagramu: „Spadla jsem dřív, než jsem se stačila opít, všechno nejlepší k narozeninám,“ popřála si herečka a odkázala tím na své narozeniny, které připadaly právě na tento den. Tak dodatečně všechno nejlepší, Reneé!

Související témata:
Reneé Rapp

Reklama

Další články

Načítám