Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh Lindsay Lohan (37) je bezpochyby pohádkou se šťastným koncem. Zatímco ještě před pár lety by asi málokdo věřil, že to s věčnou průšvihářkou a pařmenkou dopadne dobře, z dětské hvězdy je ale dnes nádherná žena a především maminka půlročního synka, jehož má se svým manželem Baderem Shammasem. Podívejte se, jak úžasně vypadala během premiéry nového muzikálového zpracování snímku Mean Girls.

Právě romantická teenagerská komedie Mean Girls (Protivný sprostý holky) z roku 2004 patří jednoznačně mezi nejznámější filmy Lindsay Lohan, a tak si představitelka Cady Heronové nemohla nechat ujít newyorskou premiéru stejnojmenného remaku, který se již během pár dní objeví i v našich kinech.

Premiéra, během níž se Lindsay setkala mimo jiné se svou kolegyní z původní verze Tinou Fey, jež se tehdy i nyní postarala o scénář, se uskutečnila v kině AMC Lincoln Square 13. Lohan všem vyrazila dech svým půvabem. V černých šatech s průstřihy v pase se štrasovým opaskem jí to náramně slušelo, ale lidé byli u vytržení především z toho, jak úžasně se během let proměnila a podle mnohých i neuvěřitelně zkrásněla. Lidé se v komentářích předháněli v superlativech.

„Lindsay vypadá neskutečně! WOOOW! Jsem moc ráda, že se dala dohromady, vždycky jsem jí fandila,“ píše nadšená fanynka a další se připojují: „Vypadá nádherně. Mateřství jí nesmírně sluší,“ či „Lindsay vypadá tak dobře… tak klidně, vyrovnaně a opravdu spokojeně,“ nebo „Takhle zdravě a šťastně nevypadala snad nikdy. Opravdu se zdá, že všechny své chyby hodila za hlavu a jako člověk dospěla.“

Jak už to tak bývá, našlo se ale i pár komentujících, kteří neponechali její změnu vzhledu bez spekulací: „Sluší jí to, ale vypadá úplně jinak. Co si udělala s obličejem? Nepoznal bych ji.“ Nebo: „Ten lifting v tak mladém věku nepotřebovala. Ale i tak jí to sluší.“

Reklama

Další články

Načítám