Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda filmů pro dospělé a playmate Drahomíra Jůzová alias Lady Dee zazářila na setkání hvězd Playboye, pro který v minulosti fotila.

Letos bude i jedním z porotců, kteří budou vybírat novou playmate. Sama Drahomíra má pro nadcházející vítězku jasná kritéria.

„Měla by být krásná, sexy, sympatická, charismatická. Musí si věřit, že je krásná. Myslím si, že když je žena sebevědomá, tak ji to dělá krásnější,“ svěřila se Super.cz Lady Dee, která se před pár měsíci utkala v zápase pod křídly Clash of the Stars. Náročný byl nejen samotný souboj, ale také příprava, při které držela přísnou dietu. Jak je na tom nyní?

„Užívám si klidnějšího období, ale trénuji box a chodím do fitka. Dietu pořád držím, ale není to tak striktní jako před zápasem. Každopádně si jídlo vážím, čímž si tu postavu udržuji. Také si hlídám alkohol, který dělá hodně,“ svěřila se známá černovláska, která se zřejmě krve ani potu nebojí. Do dalšího zápasu by totiž šla ráda.

„S promotéry jsme se o tom zatím nebavili, ale určitě bych chtěla být v jednom z dalších turnajů. Uvidíme, co z toho vyjde,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám