Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starosti s hubnutím po porodu neměla herečka Denisa Pfauserová (35). Jakmile to počasí dovolilo, začala opět nosit modely s odhaleným bříškem. „Sama jsem čuměla, jak je to tělo chytré a hubne samo, když člověk kojí,“ pochvalovala si.

„Nic jsem nedělala, a ani nemohla dělat, protože jsem rodila císařem. Tři měsíce jsem se nemohla pořádně hýbat a docela jsem si i dopřávala. Zvlášť v rámci šestinedělí jsem se nijak neomezovala, co se jídla týče. Probíhaly dortíčky a jiné ne plně zdravé věci, a váha šla přesto sama od sebe dolů,“ prozradila.

„Po třech měsících jsem začala zase běhat a cvičit jógu, protože to mám ráda a dělá mi to dobře,“ doplnila, že už se ke sportovním aktivitám vrátila. „Jídelníček jsem od té doby, co jsem otěhotněla, nezměnila. Střídám zdravější i to nezdravější, nějak to balancuju,“ míní Denisa, která dceru stále kojí a má to v plánu dál. „Asi budu patřit k maminkám, které budou kojit tak dlouho, jak to bude možné,“ plánuje.

S váhou měla Pfauserová problémy jen v teenagerském věku. „Když mi bylo šestnáct, strašně jsem přibrala kvůli antikoncepci. To jsem pak řešila hubnutí a držela drastické diety. Pořád jsem si někde něco hledala a až ve chvíli, když jsem se na to vykašlala a přijala se taková, jaká jsem, šla ta kila dolů sama,“ popisovala. „Člověk nesmí být vystresovaný, hodně spát, pít a tolik o tom nepřemýšlet,“ myslí si Denisa.

Reklama

Další články

Načítám