Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v červnu se Denisa Pfauserová (35) stala maminkou. S partnerem Martinem přivítala na světě prvorozenou dcerku, která dostala jméno Naila a od té doby se herečka věnuje zejména mateřským povinnostem. Novou životní roli si užívá, a to také kojení, o kterém se nyní rozpovídala.

Je ráda, že právě krmení z prsu může své dcerce dopřát a u intimní chvilky se herečka nechala také zvěčnit. „Pořád mám pocit, že všichni už dávno musí vědět, jaký nesmysl je kojení jednou za tři hodiny. A pak člověk někde zaslechne rozhovor maminky, která sedí s kamarádkou vedle svého plačícího dítěte a říká jí, že ještě nemá nárok, že musí ještě hoďku počkat,“ svěřila se herečka, která je názoru, že by se dětem mateřské mléko mělo dopřát, kdykoli chtějí.

Ona sama to tak dělá a stejně jako její dcerka je s tím naprosto spokojená. „Říkám si, jestlipak má taky každá samice na pacce hodinky, aby si to mohla odměřit nebo si prostě její mládě cucne, kdykoli má potřebu? Protože takhle to má třeba to moje mládě. A je neskutečně spokojený,“ svěřila se herečka, která přiznává, že jako maminka občas dělá chyby a v budoucnu i další udělá, ale co se týče kojení, má jasno.

„Touhle radou jsem si jistá jako žádnou. Moje intervaly? Klidně každou minutu, když na to přijde,“ prozradila herečka na sociální síti, kde se jí ostatní maminky svěřily s tím, jak to mají s kojením svých ratolestí a vyjádřily podporu.

Reklama

Další články

Načítám