Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) vstoupila do roku 2024 opravdu pohádkově. Ještě stále je v Itálii, kde si užívá romantiky s fotbalistkou Pavlem Nedvědem (51). V Italských Alpách nechybí ani její dcera Laura. Zpěvačka nyní podráždila fanoušky tím, že se zvěčnila v hotelovém bazéně s výhledem na zasněženou krajinu.

„Tohle je největší pecka, o lyžovačce do horkého venkovního bazénu s výhledem na svah,“ přišla první reakce. Fanoušci samozřejmě zmínili i její sexy postavu. „Jsi Bohyně,“ napsal jí další. „Darinko, vidím tě na fotkách často s drinkem a vůbec nepřibíráš, závidím,“ obdivovala ji pro změnu jedna z žen.

Horkou koupel si Dara určitě zasloužila, protože přes den se učí lyžovat. Na svahu si totiž zpěvačka vůbec nevěří. „Vlastně nejsem moc dobrý lyžař. U nás doma se totiž – věřte, nevěřte, nikdy moc nesportovalo. Jsem lyžař samouk, na lyžáku to totiž bylo o lyžování také až na posledním místě. Takže jsem zkušenosti nabrala až v dospělosti. Styl jízdy nic moc, ale na svahu vypadám repre a nějakým zázrakem pokořím každý kopec,“ prozradila Dara Rolins.

Reklama

Další články

Načítám