Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že téměř cokoli si na sebe vezme Heidi Klum (51), se dostane pod palbu kritiky lidí. V Cannes se zatím s pochvalou Heidi setkala jen jednou, a to během zahajovacího ceremoniálu, kam vynesla působivou červenou róbu. Během čtvrtečního galavečeru amfAR Cinema Against AIDS, který se v Cannes koná každoročně, to ovšem zase schytala na celé čáře, a na této vlně se svezla bohužel i její půvabná dcera Leni.

Ta bohužel podle mnoha názorů ‚podědila‘ maminčin nevkus a výběrem šatů si škodí stejně jako ona. Zatímco světlý model, v němž bývalého andílka Victoria’s Secret lidé ztrhali o den dříve kvůli ‚nadměrnému odhalení‘ v horní části těla, v extravagantních šatech, které byly vlastně jen jedním obřím volánem, pro změnu prý působila směšně.

Ušetřena ovšem nezůstala ani nádherná Leni, která se vydala ve šlépějích maminky, s níž nafotila již několik kampaní pro známou značku spodního prádla. Ani za to ale uznání nesklidily. Tentokrát Leni zvolila černé průsvitné šaty na ramínka s květinovou aplikací v oblasti poprsí a boků.

„Leni je velmi krásná mladá žena, která by si měla jít svou vlastní cestou bez vlivu své matky, která tak moc potřebuje pozornost,“ zní jeden z nejmírnějších komentářů. „Heidi vypadá zoufale a směšně, nohy má staré a žilnaté,“ obul se do topmodelky jiný čtenář Daily Mailu o poznání ostřeji. „Dcera vypadá jako dítě, co se obléklo do máminých šatů,“ míní další, zatímco jiný praví: „Velké NE oběma jejich šatům.“ A jak to vidíte vy?

Další články

Načítám