Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jednou se měl ženit, krátce před plánovaným sňatkem ale z veselky sešlo. Napodruhé už své „ano“ řekl. Hokejový gólman NHL Daniel Vladař vstoupil do manželství s pohlednou brunetkou Martinou.

Svatba se konala po roce vztahu. To, že je z něj ženáč, prozradil sám Vladař na sociální síti. Tam sdílel ruku svou i své manželky, jíž se na prsteníčku skvěly dva prsteny, jeden zásnubní s velkým kamenem, druhý snubní. „A je to venku. Paní Vladař,“ napsal do komentáře k fotce, u které už se hromadí gratulace.

Ještě před poměrně krátkou dobou se zdálo, že paní Vladařovou bude modelka a bývalá tenistka Andrea, s níž hokejový brankář strávil sedm let. Pár týdnů před plánovanou svatbou však vztah skončil rozchodem.

Daniel Vladař na snímku, jímž oznámil svůj vztah.

Vladař je hráčem Calgary, kde předloni v říjnu podepsal smlouvu s průměrným platem 2,2 milionu dolarů (v přepočtu asi 47,5 milionu korun). Aktuální sezona pro něj bohužel předčasně skončila kvůli operaci kyčle.

Související témata:
Daniel Vladař

Reklama

Další články

Načítám