Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že Emma Smetana (36) už víc spokojená se svým tělem být nemůže. Od té doby, co si ho díky dřině v posilovně dala do kupy, pravidelně ho ukazuje. Teď došlo i na předvádění spodního prádla.

Emma Smetana byla vždy půvabná a na její postavě nebyly nikdy patrné dva porody dcer Lennon a Ariel. V poslední době ale nejspíš usoudila, že by to chtělo na svalech trochu přidat, a skvělou příležitost k tomu měla na Bali, kde s rodinou trávila několik týdnů. Právě v exotickém ráji měla možnost poctivě cvičit každý den a vylepšenou postavu pak předváděla na selfíčkách, vehementně ji ze všech úhlů fotil i otec jejích dětí Jordan Haj.

Moderátorka, zpěvačka, herečka i modelka ale nezlenivěla ani po příjezdu do Česka a svým sledujícím oznámila, že cvičí každý den a vyhledává silové tréninky i jógu. Své tělo ukázala v až překvapivě odvážném modelu na předávání cen Anděl, kde se jí zřejmě skutečně nikdo nedíval do očí, přesně podle otřepané fráze.

Ani takové odhalení ale Emmě nestačilo a kývla na předvádění spodního prádla. Postavičku pak předvedla ve dvou sadách, na třetím snímku je pouze v podprsence. „Jaro třikrát jinak,“ připsala k fotkám. A lavina komentářů, které opěvovaly hlavně Emmino pěkné tělo, na sebe nenechala dlouho čekat. Někteří mají dokonce pocit, jestli tři fotky nakonec nejsou málo. Tak uvidíme, zda zpěvačka třeba ještě nějaké přihodí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám