Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělský královský pár v úterý uspořádal diplomatickou recepci, kam vždy okouzlující Letizia vynesla úchvatný modrý model. Ten doplnila o luxusní diamantové šperky, ale jeden z nich ji trochu potrápil…

Královna po boku svého manžela Filipa VI. hostila diplomatický sbor akreditovaný ve Španělsku v paláci Zarzuela, který je nejen dějištěm mnoha oficiálních královských sešlostí a banketů, ale rovněž domovem královského páru a jejich dvou dcer.

Během vítání hostů z celého světa se jí ovšem uvolnit náramek a spadl přímo k nohám jejího chotě. Letizia ovšem hbitě poklekla a svůj diamantový šperk sebrala ze země. Celou ladnou akci završila vřelým úsměvem. O poznání víc nervózní se zdál být její manžel, který sledoval, jak jeho žena zápasí se zapínáním u šperku. Po chvilce se však zadařilo a oba mohli pokračovat v programu.

Královna vypadala v elegantní tmavomodré róbě až na zem úchvatně a právem platí za módní ikonu podobně jako princezna z Walesu. Šaty panovnice doplnila o špičaté lodičky na vysokém podpatku a diamantový komplet šperků se safíry skládající se z náhrdelníku, náramku a náušnic.

Po menším zaváhání s náramkem, který si vzápětí zvládla bez sebemenších potíží druhou rukou znovu nasadit a zapnout, pokračovala v programu a nenechala se ničím vyvést z míry. Stejně neochvějný postoj a dekorum přitom zvládla během společenských akcí udržet i v závěru loňského roku, jenž pro ni měl hořkou pachuť kvůli jejímu prostořekému bývalému švagrovi Jaimemu Del Burgovi (53). Ten tvrdil, že byl královniným milencem, a to dokonce ještě v době, kdy už byla ve vztahu s králem.

Diplomatická večeře, kterou pořádá španělský královský pár, má již desetiletou tradici. Manželé ji pro diplomaty chystají vždy na začátku nového roku – a činí tak od nástupu Filipa VI. na trůn v roce 2014.

Reklama

Další články

Načítám