Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již tradiční slavnostní koncert k letošním 22 letům existence pražské muzikálové scény si nenechala ujít řada známých tváří. Na jevišti se objevily osobnosti, které na scéně Divadla Broadway vystupují již roky, ale také nováčci. Slavnostní událost rozhodně nepodcenili a všichni se náležitě oblékli.

Mezi nové tváře divadla patří modelka a zpěvačka Jitka Boho (32). Během koncertu vystřídala hned dva modely. Asymetrické šaty se zlatými pruhy a romantický model s vysokým výstřihem. Přítomné diváky dojala během svého vystoupení k slzám. „Jsem ráda, že jsem mohla být součástí letošních 22. narozenin divadla. Zazpívala jsem píseň od Karla Svobody Tři oříšky, kterou krásně nazpívala Iveta Bartošová, a pak také duet z Troji s Vojtou Drahokoupilem,“ svěřila se nám zpěvačka, která po písni z oblíbené pohádky nenechala jedno oko suché.

Výrazný model s vysokým rozparkem a odhalenými zády na akci oblékla raperka Sharlota (27). V rudých šatech byla zpěvačka nepřehlédnutelná a v modelu předvedla své tělo poseté tetováním. Na rozparek a hluboký výstřih vsadila také zpěvačka Michaela Gemrotová, která oblékla sexy šaty s dlouhým rukávem.

Mezi vystupujícími nechyběla ani zpěvačka Bára Basiková (61), která pro večer vsadila na černé flitrované minišaty. A oslavy si nenechala ujít ani Linda Finková, která v divadle působí od samého začátku. Kdo všechno se slavnostního koncertu zúčastnil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám