Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) za svůj život vystřídala celou řadu účesů. Byly časy, kdy dávala přednost kratšímu sestřihu, v současnosti preferuje delší vlasy. Oblíbená herečka také patřila k celebritám, které pózovaly pro nedávno zesnulého fotografa Vladimíra Štrosse.

Ten Žilkovou zvěčnil v době, kdy měla kratší vlasy. Snímkem se nyní herečka pochlubila svým fanouškům, když je lákala na své pravidelné ranní „cvičeníčko“, které ji udržuje ve výtečné formě.

„Vzpomínkové foto, ale tento cvik dnes ‚dáme‘,“ ukázala Žilková na sociální síti, že uměla makat i před lety. Fanoušky ale spíše než cvik zaujaly její krátké vlasy. „Ten účes je šmrncovní,“ zaznělo v komentářích. „Super, krátké vlasy omlazují,“ stálo v další pochvale.

Žilková už nějaký čas preferuje spíše delší střih vlasů, a to hlavně kvůli své roli v seriálu ZOO. Svou hřívu si také nechává u odborníků prodlužovat. Uvidíme, zda se s nějakým pěkným mikádem vytasí v budoucnu.

Je možné, že si další herecké role budou žádat jiné vlasové úpravy, a tak se fanoušci dočkají nějaké novinky. A jaký sestřih Veroniky Žilkové se líbí vám? Hlasujte v anketě pod článkem.

Jak se vám Veronika Žilková líbí nejvíc?
S kratšími vlasy
95,6 %
S delšími vlasy
4,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 8991 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám