Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Václav Matějovský (28), kterého fanoušci znají ze Survivoru, Ulice, ale také díky roli právníka v seriálu O mě se neboj, bude otcem.

Radostnou novinku oznámil i se svou partnerkou Karolínou na sociálních sítích. „Taky se vám zdá, že letos všichni rodí?“ napsal k příspěvku, kterým odhalili nejen to, že i oni se letos stanou rodiči, ale také fanouškům prozradili, zda se jim narodí kluk, nebo holčička. „Je to kluk,“ zakřičel Vašek.

Netrvalo dlouho a u oznámení se objevily spousty milých vzkazů a gratulací. „Moc oběma gratuluju. Teda všem třem,“ vzkázala herečka Veronika Arichteva (37), která si zahrála po boku Vaška ve zmíněném seriálu O mě se neboj. „Vašku, gratuluju. To bude doma veselo,“ napsala fanynka.

Do manažerky Karolíny Zamrazilové je Václav Matějovský zamilovaný necelé dva roky. Herec si soukromí střeží, partnerku ještě minulý rok dokonce tajil. Avšak od jistého momentu to už raději nedělá.

„Já o soukromí moc nemluvím. Teď při jednom rozhovoru se mě na to ptali a já jsem řekl, že tohle nemůžu potvrdit ani vyvrátit. A pak to četla moje přítelkyně a řekla mi ‚vole, jestli mě zase zapřeš, tak končíme‘,“ svěřil se s úsměvem Vašek pro Super.cz před rokem.

Reklama

Další články

Načítám